Op bezoek bij de nieuwe Jumbo in Schagen
Video's Jumbo supermarkten familiebedrijf

Op bezoek bij de nieuwe Jumbo in Schagen

Op woensdag 4 november opende deze 10e vestiging van Jumbo Supermarkten van Erik Kooistra en vader Yke: het is de eerste supermarkt in de Kop van Noord Holland aan de andere kant van de Afsluitdijk.

De locatie is uitdagend, want de supermarkt is gelegen op de bovenverdieping en alleen via een rolbaan bereikbaar. Als je op de rolbaan naar boven gaat wordt in tekst en beeld duidelijk gemaakt dat Kooistra Supermarkten een familiebedrijf is met een lange historie.

De winkel, die op een kleine afstand ligt van een Aldi en een Vomar, is na de ombouw ruim 1200 m2 groot en oogt zeer ruimtelijk.

Je hebt in deze winkel volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment. Fijnproevers vinden er verse maaltijden en pizza's om thuis af te bakken. Bij de slagerij met grill-afdeling kun je terecht voor vers vlees zoals warme kip en spareribs. Bovendien is er een uitgebreid vegetarisch en vegan assortiment. De indeling van de winkel is ruim en overzichtelijk, waardoor je er gemakkelijk je weg vindt. Kijk je met me mee?