In gesprek met Michael Oei van Michael & Giso
Podcasts Michael & Giso fashion Personalisatie

In gesprek met Michael Oei van Michael & Giso

In deze podcast gaat Sector Banker Dirk Mulder in gesprek met Michael Oei, oprichter en mede eigenaar van Michael & Giso: dit merk is de moderne interpretatie van tailoring. Michael & Giso is een hoogwaardig fashionmerk gespecialiseerd in het maken van pakken op maat.

De laatste jaren zijn mensen steeds individueler ingesteld. Met hun individuele voorkeuren en wensen hebben ze steeds meer behoefte aan maatwerk. Ofwel: producten en diensten die zijn afgestemd op hun smaak en leefomgeving. 

Op het gebied van fashion willen mensen zich steeds verder onderscheiden door onder andere hun kleding. Een product is een verlengstuk van je persoonlijkheid; consumenten willen het dus een persoonlijk tintje geven. Krijgen consumenten hulp van een ‘expert’ bij het ontwerpen van een product, dan hebben ze het gevoel dat het uniek is.

Dirk en Michael gaan in gesprek over de markt voor maatkleding, het opzetten en doorontwikkeling van een bedrijf, de impact van Corona en de brexit en de toekomst van de fashion retail.