Yoghurt Barn op weg naar een duurzame toekomst
Podcasts Yoghurt Barn food duurzaamheid

Yoghurt Barn op weg naar een duurzame toekomst

In deze podcast gaat ING Sector Banker Dirk Mulder in gesprek met Wouter Staal, de oprichter en eigenaar van het succesvolle Yoghurt Barn, over de duurzaamheidsstrategie van zijn bedrijf.

Het succes van Yoghurt Barn rust op verschillende pijlers. Zo moet het aanbod specialer zijn dan thuis. Daarnaast moet het ook gezellig zijn, maar wel met de beleving zoals thuis. Yoghurt Barn besteedt veel aandacht aan gezondheid en duurzaamheid, en wil daarmee zorgen dat gasten zich goed voelen. Met deze insteek onderscheidt Yoghurt Barn zich sterk en inmiddels zijn er al 13 vestigingen.

Wouter gaat in op hoe je komt tot een duurzaamheidstrategie, hoe je andere bedrijven inspireert en op behalen van het B-corp certificaat. Maar ook wat het oplevert en zijn eigen duurzame verlangen. Benieuwd? Luister dan deze podcast.