Kampeer en tuin beleving in Winterswijk
Video's Obelink Tuin Experience

Kampeer en tuin beleving in Winterswijk

ING Sector Banker Dirk Mulder ging op bezoek bij Obelink in Winterswijk: een winkel van ruim 72.000 m2 waar men alles verkoopt voor kamperen en tuin, zoals campers, tenten en tuinsets. Kijk je mee?

Obelink werd in 1959 opgericht als eenmanszaak door Jan Obelink. Obelink is in afgelopen tijd uitgegroeid tot wat het nu is: Europa´s grootste camping- en outdoorwinkel met een winkeloppervlakte van 72.500 vierkante meter. Veel mensen maken er dan ook een dagje Obelink van. Zo kun je op de verdiepingen, met een breed assortiment aan tenten, voortenten, luifels en kampeerartikelen, uren rondwandelen. En nu even niet, maar normaal gesproken is er ook een speelruimte voor de kinderen en een lunchroom waar je kunt eten en drinken.

Obelink staat voor het grootste aanbod van Europa en daarmee een zeer compleet assortiment, bijna alle artikelen op voorraad, laagste prijsgarantie, een eigen merk met kwaliteitsproducten voor een lage prijs en vakkundige medewerkers.

Producten zoals tenten en luifels kun je er ook eenvoudig online kopen, maar vaak wil je een tent toch zien en voelen voordat je hem koopt. Ook kampeerproducten zoals campingstoelen, -tafels of technische accessoires kun je het beste ervaren door ze in het echt te zien en te voelen. Je moet er een stukje voor rijden naar Winterswijk, maar het is de moeite meer dan waard.