Op bezoek bij Albert Heijn Vos in Haarlem
Video's Albert Heijn Supermarkten Nieuw Concept

Op bezoek bij Albert Heijn Vos in Haarlem

Recent is de nieuwe, verbouwde Albert Heijn Vos aan de Westergracht geopend. De winkel is 2.700 m2 groot en heeft een zeer groot assortiment. Het aantal zelfscankassa’s is uitgebreid tot 24 waardoor het afrekenen nu nog sneller gaat. ING Sector Banker Dirk Mulder ging een kijkje nemen.

Ook de vernieuwde Etos en Gall & Gall van de ondernemersfamilie Vos en de bloemenwinkel, die allemaal in hetzelfde complex zitten, gingen gelijktijdig open. De Albert Heijn is een flink stuk groter dan eerst en heeft het allernieuwste winkelconcept met extra aandacht voor vers en gemak. Klanten vinden er werkelijk alles, van lokaal bier en wijn tot de lekkerste vega(n) producten en maaltijden. Er is een sushibar waar professionele chefs de hele dag door verse sushi, sashimi en maki maken. Bij de ambachtelijke slagerij hebben de klanten keuze uit allerlei soorten vlees waaronder kogelbiefstuk, entrecote en ossenhaas.

Voor ontbijt, lunch en borrel is er een uitgebreid assortiment vleeswaren, kaas en tapas. Ook zijn er allerlei vers in de winkel gegrilde lekkernijen zoals kippenvleugels, de huisgemaakte Vos-grillworst en gehaktballetjes. De bakkerij biedt verschillende soorten brood, taarten, gebakjes en chocolade.