I‪n gesprek met Kasper Brandi Petersen (LABFRESH)
Podcasts labfresh ondernemerschap duurzaamheid

I‪n gesprek met Kasper Brandi Petersen (LABFRESH)

‪Podcast waarin Dirk Mulder in gesprek gaat met Kasper Brandi Petersen, medeoprichter van LABFRESH | Life-proof menswear, over zijn bedrijf en uitdagingen als ondernemer.‬

Samen met vriendin Lotte Vink startte Kasper LABFRESH, dat vlek- en geurafstotende overhemden maakt en daarnaast ook strijkvrij is. Door unieke technologieën van sportswear te combineren met het allerzachtste katoen werken de overhemden van LABFRESH afstotend. De technologie wordt toegepast op de vezels van de stof, waardoor die zijn ademend vermogen behoudt. De productie vindt plaats in Portugal. Daarna hebben ze ook een eigen webshop geopend. De overhemden kun je makkelijk een aantal dagen achter elkaar dragen, daardoor zijn ze ook nog eens hartstikke duurzaam. Ze gaan langer mee en hoeven minder vaak gewassen te worden, ook worden de overhemden op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd.

In deze Engelstalige podcast gaat Dirk Mulder in gesprek met Kasper over kreukvrije, vlekvrije en reukvrije overhemden en shirts en de reis die ze de afgelopen jaren hebben gemaakt. Luister je mee?