Over Retail Outlook

RETAIL OUTLOOK: SHARE, LEARN & CONNECT

Retail Outlook is hét kennisplatform binnen retail. Je vindt hier relevante content door en voor de retailprofessional. Leer van waardevolle rapportages, luister podcasts en ontdek inspirerende retailconcepten. Lees je liever artikelen en persoonlijke blogs vanuit de branche? Word Retail-Outlook-member!

Naast het delen van content zijn we continu op zoek naar creators. Als creator deel je retail gerelateerde content op ons platform. We waarderen je inhoudelijke bijdrage! Daarom verdelen we 30% van de sponsorinkomsten op basis van het aantal views en likes.

Initatief van Q&A

Wij zijn Q&A. Een team van retailexperts met een overkoepelend netwerk in binnen- en buitenland. Al meer dan 15 jaar helpen we retailers, merken en toeleveranciers om elke dag beter te presteren. Dit doen we met maatwerkproducten vanuit onze expertises: Insights, Consultancy, Education en Inspiration. Altijd met de consument als startpunt en kennisdeling als ons fundament. Benieuwd waar we je bij kunnen helpen? Bekijk onze website of contact ons. Tot snel!

Contact

  • Koningin Wilhelminalaan 21, 3818 HN
    Amersfoort, Nederland

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op en dan "Zet in startscherm".

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op het drie-stippen menu en dan "Toevoegen aan startscherm".