NRF Update 2021 | Dag 1

Ontdek de dagelijkse NRF Update van Nick Botter en Frank Quix! In deze eerste aflevering, tevens de eerste dag van de BIG SHOW in NYC, doen ze in 20 minuten verslag van de grootste retailbeurs. Waar ze normaal ieder jaar samen naar New York gaan om de beurs en veel inspirerende winkels bezoeken, doen ze dit jaar digitaal verslag.

Voor het eerst in 110 jaar gaat de BIG SHOW van NRF niet door in zijn fysieke vorm, wat wel weer aangeeft in wat voor een vreemde tijd we leven. Condoleezza Rice, 66e U.S. Secretary of State, sprak over de impact van de pandemie en gaf aan dat de VS weer open moet staan voor de mensen waarmee het land eerder ook is gebouwd.

Daarnaast sprak Fokke de Jong, CEO van Suitsupply, over het turbulente jaar waar het vooral zwemmen tegen de stroming in was. Hij gaf aan dat het alleen maar weer beter kan worden: het leven komt terug – life will be better! Het motto is nu dan ook trainen, trainen, trainen. Train momenteel je personeel op een manier dat zodra we weer meer kunnen, het personeel voorbereid is om de vertrouwde goede service te bieden. Contact less? Misschien met betalen, maar zeker contactMORE als het gaat om de connectie met de klant.

Verder werd in de presentatie van Walmart duidelijk dat als het écht moet dat het kan: de digitale transformatie roadmap van Walmart, die gepland stond in een 5-jaren plan, is nu grotendeels binnen 5 weken uitgevoerd. Ship-from-store is nog wel de extra succesvolle stap geweest om de klant sneller te bereiken dan de concurrent.

Bekijk de video voor nog meer interessante take-aways.

De sessie liever terugluisteren? Dat kan ook!