De auto-industrie op zijn kop zetten met Alain Visser
Podcasts TeamRetail Lynk & Co Automotive

De auto-industrie op zijn kop zetten met Alain Visser

Welkom bij aflevering 41 van de #teamretail podcast, meteen de eerste aflevering van het derde seizoen. In deze derde reeks duik ik Tim Gielen, winkel van de toekomst bedenker en technoloog bij design studio Wave of Engagement in het verhaal van eigenzinnige retailondernemers & bijzondere retailondernemingen, om met hun kennis en passie collega retailondernemers te inspireren anders naar hun business te kijken.

Vandaag aan onze microfoon, Alain Visser, CEO bij Lynck & Co.Een jonge challenger in de automotive markt die het businessmodel, het imago en het retailconcept van automotive as we know op de schop namen om het op een nieuwe meer bij deze tijd passende manier aan te pakken. Hun kijk en aanpak trok ook de aandacht van mezelf en en mijn collega’s bij de jury van de Salesforce newcomer of the year award met deze podcast als gevolg. 

ruben broodcoorens
ruben broodcoorens van #teamretail Podcast- en videomaker bij #teamretail. Met #teamretail wil retail conceptdenker Tim Gielen en ik iedereen met een hart voor retail inspireren om positief te kijken naar de toekomst van de fysieke winkel.

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op en dan "Zet in startscherm".

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op het drie-stippen menu en dan "Toevoegen aan startscherm".