Digitalisering maakt retail menselijker dan ooit
Podcasts google digitalisering Fysieke winkel

Digitalisering maakt retail menselijker dan ooit

Vandaag aan onze microfoon, Thierry Geerts, hij staat sinds 2011 aan het hoofd van Google in België en Luxemburg, het bedrijf dat intussen veel meer is dan alleen een zoekmachine.

We hebben het met Thierry over de veranderde rol van de fysieke winkel in een wereld die aan het digitaliseren is. Van zijn boek Digitalis (2018) waarin hij de krijtlijnen van een digitale wereld trekt, werden ondertussen meer dan 25.000 exemplaren verkocht. In 2021 bracht hij zijn nieuw boek uit, Homo digitalis, over de impact van de digitale revolutie op mens en maatschappij.

Met #teamretail verspreiden we inspiratie & kennis over retail van de toekomst voor iedereen met een hart voor de sector. Volg ons via LinkedIn. Bij Wave of Engagement bedenken en ontwerpen we onderscheidende fysieke belevingsconcepten voor retail en hospitality op de grens tussen merkbeleving, Inspirerend interieur en relevante technologie. Interesse? contacteer tim@waveofengagement.com

ruben broodcoorens
ruben broodcoorens van #teamretail Podcast- en videomaker bij #teamretail. Met #teamretail wil retail conceptdenker Tim Gielen en ik iedereen met een hart voor retail inspireren om positief te kijken naar de toekomst van de fysieke winkel.

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op en dan "Zet in startscherm".

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op het drie-stippen menu en dan "Toevoegen aan startscherm".