Doel is om vrouwen in de armste regio’s zelfstandiger te maken!
Podcasts Return to Sender Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Cadeau

Doel is om vrouwen in de armste regio’s zelfstandiger te maken!

ING Sector Banker Dirk Mulder in gesprek met Sophie Schoonhoven, Head of Sales van Return to Sender. Return to Sender zet zich in voor werkgelegenheid voor vrouwen in de armste regio’s van de wereld. Samen met de makers werkt Return to Sender aan prachtige collecties van handgemaakte home deco, gifts en fashion producten.

De vrouwen waarmee Return to Sender samenwerkt, krijgen een eerlijk loon. Hierdoor kunnen ze samen met hun gezinnen ontsnappen uit de vicieuze cirkel van armoede. De inkomsten gaan dan ook terug naar de maker (Return to Sender). Naast het feit dat alle producten met de hand worden gemaakt, denken ze bij Return to Sender ook aan het milieu. Zo zijn de verpakkingen duurzaam, gebruiken ze gerecyclede materialen en gaat het transport ook op een zo duurzaam mogelijke manier. Dirk praat met Sophie over het verhaal achter Return to Sender, wat ze willen bereiken, broodnodige veranderingen en hoe ze hun producten aan de man brengen. 

In deze podcast belt Dirk met ondernemers om te praten over hun bedrijf, ontwikkelingen in de sector en de uitdagingen die zij ervaren. Doel van deze podcast is om andere ondernemers te inspireren.

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op en dan "Zet in startscherm".

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op het drie-stippen menu en dan "Toevoegen aan startscherm".