Een retail succesverhaal gebouwd op veerkracht met Sonia Pypaert
Podcasts the baby’s corner Onder Mama’s Tales of Glory Baby

Een retail succesverhaal gebouwd op veerkracht met Sonia Pypaert

Vandaag aan de microfoon: Sonia Pypaert. Sonia bouwde een prachtig portfolio van bedrijven met het moederschap als rode draad.

Naast mama is ze CEO van the baby’s corner, een succesvol winkelconcept rond mama’s & kinderen en CEO van Onder Mama’s, een bedrijf rond haar community van meer dan 100.000 mama’s. Op het Onder Mama’s platform kunnen ze kennis uitwisselen en al dan niet tegen betaling bijleren en geïnspireerd worden rond alle denkbare vragen die bij het moederschap horen. Sonia is ook actief podcastmaker en auteur onder dezelfde merknaam en heeft haar eigen productmerk Tales of Glory. 

Met Tales of Glory ontwikkelde ze een verzameling van producten rond het bewaren van herinneringen aan de baby en kindertijd. Deze bezige dame is ook ambassadrice van Pelicano in de strijd tegen kinderarmoede en bestuurder van het ondernemersnetwerk First Friends.

In deze podcast gaan we in gesprek met eigenzinnige retailerondermers die zich met hun unieke visie weten onderscheiden in hun branche. Dat doen we om onze brede community van retailers en retailondernemers, #teamretail, te inspireren positief naar de toekomst te kijken. De podcast wordt gehost door Tim Gielen, bedenker van winkelconcepten en oprichter van design studio Wave of Engagement die de winkel, showroom & hospitalityconcepten van morgen bedenken en ontwerpen.

ruben broodcoorens
ruben broodcoorens van #teamretail Podcast- en videomaker bij #teamretail. Met #teamretail wil retail conceptdenker Tim Gielen en ik iedereen met een hart voor retail inspireren om positief te kijken naar de toekomst van de fysieke winkel.

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op en dan "Zet in startscherm".

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op het drie-stippen menu en dan "Toevoegen aan startscherm".