Hoe kies je slim je winkellocaties? | Monique Husslage
Podcasts Retail Sonar Fysieke winkel Locatie Data

Hoe kies je slim je winkellocaties? | Monique Husslage

Aan onze microfoon: Monique Husslage. Expert in strategische locatiebeslissingen & werkzaam bij RetailSonar waar ze retailers helpt het maximale uit hun vestigingennetwerk te halen.

Monique neemt ons mee in haar verhaal hoe ze uit haar passie voor aardrijkskunde & geografie groeide tot expert in haar vakgebied. RetailSonar helpt retailers a.d.h.v eigen & open data de juiste beslissingen te nemen om nieuwe winkellocaties te vinden en de huidige te optimaliseren. In hun datamodellen verwerken ze alle belangrijke factoren om de beste locaties uit te kiezen. Een oplossing die vandaag meer dan ooit actueel is nu retailers kritisch moeten kijken naar hun bestaande winkelpark en consumentengedrag zo snel wijzigt dat nieuwe locatiekansen en vraagstukken zich aandienen. 

Naast haar werk bij RetailSonar is ze zelf zeer actief op Linkedin en inspireert ze met haar content rond winkellocaties en veel meer!

ruben broodcoorens
ruben broodcoorens van #teamretail Podcast- en videomaker bij #teamretail. Met #teamretail wil retail conceptdenker Tim Gielen en ik iedereen met een hart voor retail inspireren om positief te kijken naar de toekomst van de fysieke winkel.

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op en dan "Zet in startscherm".

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op het drie-stippen menu en dan "Toevoegen aan startscherm".