In gesprek met Harmen van der Meulen van FuturumShop
Podcasts FuturumShop Fietsen E-commerce

In gesprek met Harmen van der Meulen van FuturumShop

ING Sector Banker Dirk Mulder gaat in gesprek met Harmen van der Meulen, oprichter en eigenaar van FuturumShop. De fiets is op dit moment zeer populair. En daar plukt FuturumShop de vruchten van. FuturumShop richt zich met haar webshop niet zozeer op fietsen, al zitten die wel in het assortiment, maar vooral op alles rondom de fiets: kleding, gereedschap, voeding, schoenen en helmen. Ook verkoopt de webwinkel veel hardloopschoenen, wat voortkomt uit de triatlon. En sinds kort winnaar van de webshop van het jaar.

FuturumShop probeert zich onder meer te onderscheiden met het eigen kledingmerk Futurum. Dat wordt in huis ontworpen en in Europa geproduceerd. FuturumShop focust zich met de webshop vooral op Nederland en België. Ook is het bedrijf actief in Duitsland en Denemarken. Daarnaast heeft FuturumShop ook twee fysieke winkels: FuturumClubs in Apeldoorn en Utrecht.

Harmen vertelt over het belang van snelle levering en een hoge klantgerichtheid, internationale groei, en de ontwikkeling in e-commerce. Benieuwd? Luister deze podcast.

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op en dan "Zet in startscherm".

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op het drie-stippen menu en dan "Toevoegen aan startscherm".