In gesprek met Nico Vanderveen van Warenhuis Vanderveen
Podcasts Vanderveen Warenhuis Assen

In gesprek met Nico Vanderveen van Warenhuis Vanderveen

ING Sector Banker Dirk Mulder gaat in gesprek met Nico Vanderveen, directeur van Warenhuis Vanderveen Assen. Warenhuis Vanderveen is een shop-in-shop-warenhuis gevestigd in het culturele hart van Assen, op loopafstand van alle toeristische attracties. Het bedrijf werd in 1897 gesticht en bestaat op 29 april van dit jaar 125 jaar.

In het warenhuis zijn afdelingen op het gebied van mode, schoonheidsverzorging, wonen, vrije tijd, vers, horeca en diensten. Het warenhuis heeft eigen restaurants, een minispeelparadijs, evenementenzaal, kunstuitleen en galerie met prachtige tentoonstellingen. Het pand is een architectonisch hoogstandje van de Amsterdamse architect Herman Hertzberger. Tegenwoordig beslaan alle afdelingen tezamen 17.500 m² verkoopvloeroppervlak, hiermee is Warenhuis Vanderveen het op een na grootste warenhuis van Nederland, na de Bijenkorf in Amsterdam.

Nico vertelt over de rijke historie van Warenhuis Vanderveen, het warenhuis als orkest, het succes en de toekomst van warenhuizen, en omnichannel retail. Benieuwd? Luister deze podcast.

 

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op en dan "Zet in startscherm".

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op het drie-stippen menu en dan "Toevoegen aan startscherm".