Op bezoek bij de verbouwde Albert Heijn XL Gelderlandplein
Video's Albert Heijn Nieuw Concept Gezondheid

Op bezoek bij de verbouwde Albert Heijn XL Gelderlandplein

ING Sector Banker Dirk Mulder op bezoek bij de schitterende verbouwde Albert Heijn op het Gelderlandplein. Albert Heijn zet hiermee de volgende stap op het gebied van vers, gemak en gezond.

De Albert Heijn XL heeft een groot versplein met een enorm aanbod groente, fruit, maaltijden en verspakketten. Er is een vega-eiland met zo’n 200 vega(n) producten. Bij de saladebars kun zelf een salade samenstellen met keuze uit verschillende basissalades, toppings en dressings. Daarnaast is in de winkel het grootste biologisch en glutenvrij assortiment te vinden. 

De sushibar is uitgebreid met Bam tuk, een Aziatisch versconcept dat streetfood biedt uit onder andere Thailand, Vietnam en Indonesië. Bij de Allerhande Keuken vinden klanten vers bereide maaltijden, pizza uit de oven en diverse verse pasta’s. Ernaast staat Babacous met verse vegetarische lekkernijen uit het Midden-Oosten zoals mezze’s en salades. 

Na de succesvolle lancering in Rotterdam introduceert Albert Heijn nu ook AH Verpakkingsvrij in Amsterdam. En in de vernieuwde XL vinden klanten de grootste bloemenafdeling van Nederland.

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op en dan "Zet in startscherm".

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op het drie-stippen menu en dan "Toevoegen aan startscherm".