Op bezoek bij het geautomatiseerde distributiecentrum van Ochama
Video's Ochama food Robotisering Nieuw Concept

Op bezoek bij het geautomatiseerde distributiecentrum van Ochama

ING Sector Banker Dirk Mulder gaat op bezoek bij het volledig geautomatiseerde distributiecentrum van Ochama in Berkel en Rodenrijs. Hij ging daar in gesprek over Ochama als nieuwe partij op de Nederlandse foodmarkt en mocht direct een kijkje nemen in het distributiecentrum.

Ochama is een omnichannel retailer, een one-stop-shop met een groot assortiment aan A-merken. Online bestellingen zijn af te halen bij een Ochama Pickup Shop of worden thuisbezorgd. Met beide opties wil Ochama een optimale winkelervaring bieden aan hun klanten. Het is een go-to shop winkeloplossing voor zowel food als non-foodproducten. 

In een eerdere post op LinkedIn had Dirk zijn vraagtekens bij het businessmodel van Ochama en vroeg hij zich af, wat de toegevoegde waarde was van de samenwerking met Blokker. In een gesprek namen Guust van den Eijnden, Mark den Butter MA en Kayee Tjahjadi-Lam hem mee in de toegevoegde waarde van Ochama voor de Nederlandse (food) retail markt en kreeg hij een uitgebreide rondleiding in het volledig geautomatiseerde dc. Enorm indrukwekkend!

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op en dan "Zet in startscherm".

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op het drie-stippen menu en dan "Toevoegen aan startscherm".