Casper, de snelgroeiende spookkeuken van België opent zijn eerste winkels in Nederland.
Casper is een snelgroeiend restaurantketen van zogenaamd ghost- of dark kitchens. Met een omzetgroei van 210% in 2021 en meer dan 230.000 gerechten.
Het is eindelijk zover: Casper, het snelgroeiende spookkeuken van België opent zijn eerste winkels in ons land.
Casper is een snelgroeiend restaurantketen van zogenaamd ghost- of dark kitchens. Met een omzetgroei van 210% in 2021 en meer dan 230.000 gerechten. In Den Haag en Rotterdam kunnen klanten binnenkort eten bestellen bij 10 verschillende virtuele restaurants. Van Barney’s burgers, Gloria’s pasta tot salades en vegetarisch van de Vegetarische Slager. Deze gerechten kunnen gelijk bij de virtuele restaurants besteld worden. Wat nu ook mogelijk is, is om deze gerechten samen te voegen tot één bestelling bij Casper. Na de spookrestaurants in Den Haag en Rotterdam wil de spookketen restaurants openen in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. CEO en medeoprichter Matthias Laga vertelt: “Het is onze ambitie om in 2024 internationaal vijftig vestigingen te hebben”. Tot eind dit jaar wil de keten spookrestaurants in Lille, Frankrijk openen. Volgend jaar staat Luxemburg op de planning.