Thoughtful Thursday | In gesprek met Christina van Spaendonck
Webinars thoughtful thursday Van Lier Schoenen

Thoughtful Thursday | In gesprek met Christina van Spaendonck

Thoughtful Thursday is terug! We trappen het nieuwe seizoen af met Christina van Spaendonck, Chief Executive Officer bij VanLier.

Wat ooit is gestart als een bescheiden schoenenfabriek in het Brabantse Loon op Zand in 1815 is inmiddels uitgegroeid tot het bloeiende schoenenmerk dat het vandaag de dag is. De familie Van Lier doorzocht de wereld op zoek naar het beste leer en experimenteerden met productietechnieken, kleuren en texturen. Dit resulteerde in schoenen die niet alleen chic waren, maar ook uiterst comfortabel, en waarbij het leveren van waarde aan de klant altijd voorop stond.

Deze kernfilosofie vormt de rode draad door de geschiedenis van Van Lier, die het bedrijf heeft gebracht waar het nu staat. Traditionele kennis wordt gecombineerd met moderne technologie, waardoor Van Lier elke dag de schoen van morgen leveren. Frank en Ernst-Jan gaan in gesprek met Christina over haar unieke rol en visie. Als dochter van eigenaar Geert Van Spaendonck brengt ze een dynamisch en fris perspectief binnen het bedrijf. Haar 'data-driven' denken en achtergrond als econometrist hebben bijgedragen aan de transformatie van Van Lier. Sinds januari dit jaar heeft ze het stokje als CEO overgenomen: wat zijn haar eerste ervaringen als CEO van het bijzondere schoenenmerk? Hoe kijkt ze naar de merkidentiteit en de positie van Van Lier in de markt? En wat zijn haar groeiprognoses voor het merk? Ontdek het in de nieuwste Thoughtful Thursday!

De sessie liever als podcast beluisteren? Dat kan ook!

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op en dan "Zet in startscherm".

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op het drie-stippen menu en dan "Toevoegen aan startscherm".