Deze week te gast bij Thoughtful Thursday: Freek Wessels, Co-Owner van Johnny Cashew.
Wist je dat van alle Afrikaanse cashewnoten die we in Europa eten 95 procent eerst in Azië wordt gepeld? Dat is een omweg van 12.000 kilometers - extreem vervuilend én onnodig. Freek brengt hier samen met zijn collega’s van Johnny Cashew verandering in: zij zorgen dat de cashew wordt verwerkt in het land van herkomst en niet meer kilometers aflegt dan nodig. Hun missie? Zorgen dat alle cashew op deze manier wordt verwerkt om zo vervuiling en uitstoot te verlagen en bij te dragen aan de lokale economie. Frank gaat met Freek o.a. in gesprek over het verhaal achter deze bijzondere missie, de huidige resultaten van het merk en de toekomstdromen én kondigt Freek een eerste grote samenwerking aan. Kijk je mee?
Genoten van de webinar? Doe een vrijwillige bijdrage door de QR-code linksonder in beeld te scannen.
De sessie liever als podcast terugluisteren? Dat kan ook!