Wij willen het meest duurzame toiletpapier ter wereld worden!
Podcasts The Good Roll duurzaamheid

Wij willen het meest duurzame toiletpapier ter wereld worden!

Dirk Mulder, Sector Banker Trade en Retail bij ING, gaat in gesprek met Sander de Klerk, Chief Rolling Officer van The Good Roll. The Good Roll is niet zomaar een toiletpapierbedrijf: het is een B Corp-gecertificeerd merk dat 100 procent boomvriendelijk en duurzaam toiletpapier produceert.

Het is gemaakt van 100% Europees bamboe en gerecycled papier, zonder chloor, kleur- of geurstoffen. Ze bieden een breed scala aan hygiënepapierproducten voor zowel privé- als zakelijk gebruik. Benieuwd, luister dan deze podcast. The Good Roll is ontstaan vanuit een dubbele frustratie. Dagelijks worden 27.000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier. Daarnaast het tekort aan veilige en schone toiletten. Dirk praat met Sander over het managen van groei, het bouwen van schone toiletten, de duurzame uitdagingen en de samenwerking met de World Fair Trade Organization.

In deze podcast belt Dirk met ondernemers om te praten over hun bedrijf, ontwikkelingen in de sector en de uitdagingen die zij ervaren. Doel van deze podcast is om andere ondernemers te inspireren.

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op en dan "Zet in startscherm".

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op het drie-stippen menu en dan "Toevoegen aan startscherm".