In gesprek met Mei Ling Tan van House of Einstein en Superflow
Podcasts house of einstein Mode ondernemerschap corona

In gesprek met Mei Ling Tan van House of Einstein en Superflow

Podcast waarin ING Sector Banker Dirk Mulder in gesprek gaat met Mei LingTan, oprichter en eigenaar van House of Einstein over de uitdagingen van het ondernemen, Corona en de toekomst van retail.

Mei Ling Tan is samen met Jantien Herfst in 2012 oprichter van House of Einstein en later Superflow. House of Einstein is de grootste personal shopping service voor mannen in de Benelux. Dat winkelen niet de grootste hobby is van mannen, is bekend. Het klinkt dan ook als een droom: altijd goed voor de dag komen, zonder dat je op een vrije dag naar een winkel moet. Het kan dankzij online personal shopping services. Net als de maaltijdbox zijn kledingboxen ook populair aan het worden en zie je steeds meer van deze online personal shopper diensten verschijnen. Naast het bekende The Cloakroomen Outfittery is er ook House Of Einstein. Het zelfde concept maar toch net weer iets anders. 

In deze podcast gaat Dirk Mulder in gesprek met Mei Ling over House of Einstein, personal shoppen en de uitdagingen van ondernemen in Corona tijd. Luister je mee?