Positieve effecten Corona op verkoop lifestyle producten
Podcasts Kersten wonen corona digitalisering

Positieve effecten Corona op verkoop lifestyle producten

ING Sector Banker Dirk Mulder gaat in gesprek met Diederik Kersten, eigenaar en directeur van Kersten BV. In de maand mei en juni zal Dirk in gesprek gaan met bedrijven uit de Home & Living branche en op zoek gaan naar de belangrijkste trends en de impact daarvan op bedrijven. Vandaag dus het eerste gesprek met Kersten BV.

Nederlanders hebben tijdens de lockdown veel geklust en bouwmarkten, tuincentra, doe-het-zelf- en woonwinkels profiteerden volop. Ook Kersten heeft hiervan de positieve effecten ondervonden. Kersten is een groothandel voor decoratieve en lifestyle producten in ieder huis. Ze ontwerpen, selecteren en importeren producten van over de hele wereld en bedienen winkeliers en ondernemers op alle continenten. Tweemaal per jaar is er een nieuwe collectie met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van huisdecoratie.

Diederik gaat in op wat Corona doet met je bedrijf, de Supply chain, digitalisering en het toenemend belang van data. Maar ook toekomst van de branche komt aan bod. Hoe? Luister deze podcast.