Rabobank Retail Update | Februari 2022
Reports Rabobank Ontwikkelingen strategie

Rabobank Retail Update | Februari 2022

Hoera! Ook de zogenaamde niet-essentiële winkels hebben de deuren sinds zaterdag 15 januari jl. weer kunnen openen tot 17.00 uur. En dat zonder de noodzaak om afspraken te moeten maken. En op woensdag 26 januari is de volgende belangrijke stap gezet en konden winkels weer open tot 22.00 uur in de avond waarbij het advies om alleen te winkelen is vervallen.

Winkels vormen samen met horeca het hart van de aantrekkelijkheid, vitaliteit en leefbaarheid van binnensteden en kernen en ook de cultuursector draagt daar sterk aan bij. Ondanks dat die laatste helaas nog op pauze staat, levert de opening van de horeca zeker een bijdrage aan het voor de consument aantrekkelijker maken om de schaarse vrije tijd te besteden aan een bezoek van een aantrekkelijk verblijfsgebied.

Om ondernemers te inspireren en te activeren publiceren Jos Voss en Olaf Zwijnenburg van Rabobank iedere maand recente ontwikkelingen rond de kernthema’s in retail en voorzien deze van commentaar. 

Ook deze maand weer aandacht voor relevante ontwikkelingen in de retailsector die aansluiten op onze kernvisie en zeer geschikt zijn voor een strategische dialoog.

Download de Rabobank Retail Update van Februari 2022 hier.  

Olaf Zwijnenburg
Olaf Zwijnenburg van Rabobank Nederland | Owolar Consultancy Experienced C-level Executive | Non-Executive strategic advisor | Passionate innovator of change. Since 2017: Highly regarded Non-Executive Strategic Advisor for tens of dozens of companies, both clients and non-clients of Rabobank. 1992-2017: Enterpreneurial Omnichannel Executive (CEO / CCO / COO). Armed with extensive omnichannel B2C, B2B and D2C experience in leading Strategy, Sales, Operations, MarCom, Buying & E-commerce at well known retailers and brands, often during heavy periods of change and disruption.

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op en dan "Zet in startscherm".

Voeg Retail Outlook Platform toe aan startscherm.

Klik op het drie-stippen menu en dan "Toevoegen aan startscherm".