De Areaal Advies Podcast

De Areaal Advies Podcast is dé podcast voor centrummanagement, Retail, winkelvastgoed en duurzaam ondernemen. In deze podcast reizen Joost Nicasie (Adviseur en Partner van Areaal Advies) en Daan Merckx (Manager Retail & Inspiratie) maandelijks af naar een winkelgebied en gaan in gesprek met ondernemers, gemeenten, vastgoedeigenaren en andere stakeholders. Wat kunnen we leren van dit winkelgebied en hoe scoort het winkelgebied op het Areaal Advies Achtfacettenmodel?

Gemeente Oosterhout koopt winkelcentrum
In deze aflevering gaan Joost en Daan in gesprek met Robin van der Helm (Wethouder Economie) over de aankoop van Winkelcentrum Arendshof II. Verder spreken we met de Oosterhoutse Fashion Retailers Bas Beenakkers van De Paskaemer en met Derk van den Bosch van Rodeo Drive Oosterhout (tevens voorzitter van de gezamenlijke BIZ gebruikers en eigenaren) over ondernemen in coronatijd, de kansen die zij zien én pakken en hoe zij als Oosterhoutse ondernemers aankijken tegen de activiteiten van de gemeente in het winkelgebied. 

Daan Merckx
Daan Merckx van Areaal Advies Als Manager Retail & Inspiratie werkzaam bij Areaal Advies. Areaal Advies ontwikkelt duurzame en daadkrachtige adviezen en oplossingen voor ruimtelijk-economische vraagstukken. We zijn specialist in de koppeling van strategisch en uitvoerend werk voor overheden, woningcorporaties en vastgoedeigenaren. Kortom wij maken winkelgebieden leuker!